راهنمای جامع شرکت در کنکور ارشد مامایی 1404 + زمان ثبت نام

راهنمای برنامه ریزی برای شرکت در کنکور ارشد مامایی
عنوانجزئیات
زمان ثبت‌نام۱۱ تا ۲۱ بهمن ۱۴۰۳ (مدت ۱۰ روز)
اعلام زمان دقیق ثبت‌نامهفته چهارم دی‌ماه ۱۴۰۳
زمان برگزاری آزمون۸ و ۹ خرداد ۱۴۰۴
رشته‌های امتحانیمامایی، مشاوره در مامایی
مدارک مورد پذیرش- مامایی: کارشناسی مامایی یا پرستار ماما
- مشاوره در مامایی: کارشناسی مامایی
گرایش‌های ارشد ماماییباروری، مشاوره، آموزش، مدیریت مامایی، مامایی جامعه‌نگر، مامایی قانونی
منابع آزمون- بارداری و زایمان
- بیماری‌های شایع زنان
- بهداشت، تغذیه مادر و کودک
- نوزادان و مراقبت‌ها
- جنین‌شناسی
- بیماری‌های داخلی و جراحی مرتبط با مامایی
- روانپزشکی در مامایی و اختلالات جنسی
- زبان عمومی
شرط تجانس رشتهفقط فارغ‌التحصیلان کارشناسی مامایی و پرستار ماما مجاز به شرکت هستند
آیین‌نامه جدید شرکت مجدد در آزمونپذیرفته‌شدگان ۱۴۰۳ می‌توانند در آزمون ۱۴۰۴ شرکت کنند
از ۱۴۰۵، شرکت مجدد دو سال بعد از قبولی و انصراف قطعی مجاز است
سهمیه‌هاآزاد، رزمندگان، ایثارگران، بومی مناطق محروم
متقاضیان استعداد درخشانباید ثبت‌نام آزمون را انجام دهند؛ اطلاعات در سامانه: gta.behdasht.gov.ir
دوره ارشد ماماییحداقل ۲.۵ سال؛ فقط برای دانشجویان خانم
ادامه تحصیل دکترادکترای مامایی یا دکترای بهداشت باروری
بازار کاردرمانگاه‌ها، بیمارستان‌ها، مراکز بهداشتی، مطب شخصی، هیئت علمی
برنامه‌ریزی آزمون۴ مرحله اصلی: بررسی منابع، تنظیم تایم، استراحت و مرور، سنجش
پکیج‌های آموزشی (عصر جدید)درسنامه، ویدئوهای آفلاین، نکات، تست‌ها با پاسخ تشریحی، زبان تضمینی، برنامه‌ریزی هوشمند، آزمون آنلاین

زمان ثبت نام ارشد وزارت بهداشت 1404 نیمه اول بهمن ماه است. مهلت ثبت نام معمولا 10 روز است که از روز ثبت نام در بهمن ماه آغاز می‌شود. داوطلبان باید در این زمان با توجه به شرایط ثبت نام که در دفترچه راهنمای ارشد وزارت بهداشت ارائه شده، ثبت نام خود را انجام دهند. کنکور ارشد مامایی 1404 در 8 و 9 خرداد ماه این سال برگزار خواهد شد.

رشته مامایی یکی از پرطرفدارترین رشته‌ها در ایران است. ورود به این رشته در مقطع کارشناسی از طریق ثبت‌نام و شرکت در آزمون سراسری انجام می‌شود. اما در مقاطع بالاتر مانند ارشد و دکترا، نیاز است که در کنکور مربوطه و صرفا در رشته مامایی آزمون داده شود. با قبولی در کنکور ارشد مامایی و یکی از گرایش‌های این رشته، فرد امکان ورود به دانشگاه و تحصیل را پیدا می‌کند. در این مطلب قصد بررسی شرایط و نحوه برنامه ریزی رشته ارشد مامایی، جهت قبولی قطعی را داریم. اگر متقاضی این کنکور هستید، با ما همراه باشید.

زمان ثبت نام کنکور ارشد مامایی

  • زمان ثبت نام آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۴ ، نیمه اول بهمن ماه سال جاری می باشد. زمان دقیق ثبت نام هفته چهارم دی ماه اعلام می شود.
  • زمان برگزاری آزمون ۸ و ۹ خرداد ۱۴۰۴ می‌باشد.
  • رشته امتحانی مجموعه مامایی شامل مامایی و مشاوره در مامایی می باشد.
  • مدارک پذیرش در رشته مامایی شامل کارشناسی مامایی و پرستارماما و در رشته مشاوره در مامایی، کارشناسی مامایی می باشد
  • منابع آزمون :بارداری و زایمان و بیماریرهای شایع زنان – بهداشت، تغذیه مادر و کودک و تنظیم خانواده- نوزادان و مراقبت های مربوطه- جنین شناسی- بیماری های داخلی و جراحی مربوط به مامایی- روان پزشکی در مامایی و اختلالات جنسی- زبان عمومی
  • براساس مصوبه ۲۳۶ ماده واحده جلسه ۹۰۴ شورای عالی انقلاب فرهنگی به تاریخ ۲۰/۰۶/۱۴۰۳ از سال ۴۰۴ به بعد، پذیرفته شدگان سال قبل اعم از رایگان و‌شهریه پرداز، چه ثبت نام کرده باشند و‌چه نکرده باشند، اجازه شرکت در آزمون‌سال بعد را ندارند. در صورت تمایل به شرکت مجدد در آزمون، ۲ سال بعد از قبولی، باید قبل از شروع ثبت نام آزمون، از آن دانشگاه یا موسسه قبولی انقراف قطعی دهند. به دلیل عدم اطلاع رسانی در آزمون ۴۰۳، پذیرفته شدگان آزمون سال ۴۰۳ مجاز به شرکت در آزمون سال ۴۰۴ را دارند.
  • متقاضیان استعداد درخشان بدون آزمون و با آزمون حائز شرایط طبق آیین نامه تسهیل تحصیل دانشجویان استعداد درخشان به مقاطع بالاتر در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مصوب ۲۷/۹/۴۰۰ شورای هدایت استعداد درخشان وزارت بهداشت مندرج در سامانه زیر، بایستی ثبت نام آزمون را انجام دهند. https://gta.behdasht.gov.ir
  • متقاضیان سهمیه رزمندگان و ایثارگران ۲۵٪ و ۵٪ می بایست تاییدیه نهایی سهمیه شان بسته به نوع سازمان صادرکننده،باید از مراجع اعلام‌شده باشد. تایید یا عدم تایید مرجع صادر کننده ملاک عمل برای اعمال سهمیه می باشد لذا افرادی که از این‌سهمیه در همین مقطع (وزارت علوم، وزارت بهداشت و سایر موسسات) استفاده نموده و‌قبول شده اند از سازمان مذکور پیگیری نمایند.
  • ضرایب آزمون کارشناسی ارشد مامایی به این قرار است:
رشته امتحانیبارداری و زایمان و بیماری های شایع زنانبهداشت، تغذیه مادر و کودک و تنظیم خانوادهنوزادان و مراقبت های مربوطهجنین شناسیبیماری های داخلی و جراحی مربوط به ماماییروانپزشکی در مامایی ‌ و اختلالات جنسیزبان عمومی
مامایی۴۲۲۱۲۰۳
مشاوره در مامایی۳۴۲۰۱۲۳

زمان کنکور ارشد وزارت بهداشت 1404

مامایی یکی از رشته‌هایی است که حتی با مدرک کارشناسی هم می‌توان به بازار کار آن وارد شد اما با اخذ مدرک بالاتر، شانس پیدا کردن کار بهتر بیشتر می‌شود.

اطلاع از آخرین اخبار کنکور ارشد مامایی

داوطلبانی که قصد دارند در آزمون کارشناسی ارشد مامایی شرکت کنند، باید در زمان مشخص شده توسط وزارت بهداشت برای نام‌نویسی اقدام کنند.

زمان کنکور ارشد مامایی 1404

 

زمان ثبت نام ارشد وزارت بهداشت ۱۴۰۳ از 11 بهمن تا 21 بهمن سال جاری می باشد. مهلت ثبت نام معمولا 10 روز است که از روز 10 بهمن ماه آغاز می‌شود. داوطلبان باید در این زمان با توجه به شرایط ثبت نام که در دفترچه راهنمای ارشد وزارت بهداشت ارائه شده، ثبت نام خود را انجام دهند.

همانطور که گفته شد ثبت نام این آزمون همزمان با ثبت نام کنکور وزارت بهداشت انجام می‌شود. بنابراین داوطلبان در زمان انتخاب رشته کنکور ارشد وزارت بهداشت باید رشته مامایی را انتخاب کنند.

راهنمای شرکت در کنکور ارشد مامایی

کارشناسی ارشد مامایی یکی از رشته‌های محبوبی است که با هدف آموزش مامای متخصص ایجاد شده است. افراد دانش آموخته‌ای رشته قادر به ارائه خدمات مامایی با مهارت و دانش بالایی هستند و می‌توانند در این رشته به تعلیم و تربیت نیز مشغول شوند. دوره کارشناسی ارشد مامایی حداقل دو سال و نیم است و تنها دانشجویان خانم رشته‌های کارشناسی مامایی و پرستار ماما می‌پذیرد.

دانلود دفترچه ثبت نام ارشد وزارت بهداشت 1403

دفترچه راهنمای کنکور ارشد وزارت بهداشت

برای ثبت نام و شرکت در آزمون ضروری است که دفترچه راهنمای ثبت نام را به دقت مطالعه کرده باشید و از جزئیات مطلع شوید. داوطلبان شرکت در آزمون باید تمامی مراحل ثبت نام را در سایت سازمان سنجش آموزش پزشکی انجام دهند. همانطور که گفته شد ارشد مامایی دارای شرط تجانس رشته است بنابراین تنها فارغ التحصیلان رشته‌های کارشناسی مشخصی می‌توانند در این رشته ادامه تحصیل دهند.

دفترچه راهنمای کنکور ارشد وزارت بهداشت

شرایط ثبت نام در رشته ارشد مامایی

برای ثبت نام در آزمون ارشد مامایی علاوه بر داشتن مدارک تحصیلی معتبر، داوطلبان باید واجد شرایط عمومی و اختصاصی ذکر شده در دفترچه راهنمای ثبت نام نیز باشند. در این آزمون، سهمیه‌های آزاد، رزمندگان و ایثارگران و سهمیه بومی مناطق محروم نیز تعلق می‌گیرد.

دروس امتحانی آزمون ارشد مامایی

لازم است که داوطلبان با آگاهی از منابع آزمون و مطالعه با برنامه ریزی صحیح خود را برای آزمون آماده کنند. دفترچه ثبت نام آزمون ارشد وزارت بهداشت تمام اطلاعات لازم درباره ضرایب دروس و منابع را در اختیار داوطلبان قرار می‌دهد.

منابع آزمون كارشناسی ارشد ناپيوسته رشته هاي گروه پزشكی سال تحصيلی 1404 – 1403

دروس امتحانی آزمون ارشد مامایی 1404

شما می‌توانید این دفترچه را از سایت سازمان سنجش پزشکی دانلود کنید. مندرجات این دفترچه به داوطلبان کمک می‌کند که با توجه به ضرایب دروس و اهمیت آن‌ها بتوانند مطالعه خود را آغاز کنند.

شرکت در آزمون ارشد وزارت بهداشت

داوطلبان باید برای شرکت در این آزمون، کارت ورود به جلسه همراه داشته باشند. این کارت را باید در زمان مشخص شده که معمولا چند روز پیش از آزمون است دریافت کرده و در جلسه با خود داشته باشند. پس از شرکت در آزمون نیز باید منتظر اعلام نتایج ارشد وزارت بهداشت باشند تا در صورت پذیرش بتوانند نسبت به انتخاب رشته در ارشد مامایی اقدام کنند.

شرکت در آزمون ارشد وزارت بهداشت

گرایش های ارشد مامایی

رشته کارشناسی ارشد مامایی دارای 6 گرایش می‌باشد. این گرایش‌ها شامل

باروری
مشاوره
آموزش
مدیریت مامایی
مامایی جامعه نگر
مامایی قانونی

است. دانش آموختگان رشته کارشناسی ارشد مامایی می‌توانند در دو رشته دکتری بهداشت باروری یا دکترای مامایی ادامه تحصیل دهند. برای افرادی که قصد دارند که در هیات علمی فعالیت کنند گرایش مامایی انتخاب بهتری خواهد بود و برای داشتن یک مطب یا کلینیک، گرایش مشاوره در مامایی توصیه می‌شود.

دانش آموختگان مشاوره در مامایی با تقویت مبانی مدیریتی، آموزشی و پژوهشی می‌توانند خدمات مشاوره‌ای کامل‌تر ارائه کنند و زنان را به موقع ارجاع دهند تا سلامت جنسی و باروری آن‌ها را بهبود دهند. این رشته با توجه به اهمیت خدمات مشاوره‌ای در رشته مامایی، طراحی شده است تا نیروی انسانی آگاه و توانمند در بخش مشاوره در حیطه‌های مختلف مامایی تربیت کند. در بلاگ “رشته ارشد مشاوره مامایی چیست؟” به بررسی کامل این رشته میپردازیم.

ظرفیت پذیرش کارشناسی ارشد مامایی

ظرفیت پذیرش دانشگاه‌ها هرساله تغییر می‌کند به علاوه این ظرفیت بر اساس شهر نیز تفاوت‌هایی دارد. بنابراین برای اطلاع دقیق از ظرفیت پذیرش دانشگاه ها، داوطلبان باید دفترچه راهنمای انتخاب رشته را دانلود کرده و این اطلاعات را به دقت بررسی کنند. اطلاع از ظرفیت پذیرش می‌تواند به شما کمک کند تا برنامه ریزی مناسبی برای قبولی در دانشگاه داشته باشید.

بازار کار رشته ارشد مامایی

مامایی از مشاغل بدون جایگزین محسوب می‌شود و فارغ التحصیلان این رشته می‌توانند در درمانگاه ها، مراکز بهداشتی و بیمارستان‌ها فعالیت کنند. در واقع این رشته بازار کار مناسبی دارد زیرا همه بانوان برای گذراندن دوران بارداری و وضع حمل آسان به یک ماما و یک پزشک زنان نیاز دارند. بررسی وضعیت بازار کار و آینده شغلی این رشته می‌تواند به دانش آموختگان و داوطلبان تحصیل در این رشته کمک کند تا بهتر برنامه ریزی داشته باشند.

بازار کار رشته ارشد مامایی

هرساله آزمون ارشد رشته مامایی با کنکور ارشد وزارت بهداشت برگزار می‌شود تا داوطلبان واجد شرایط بتوانند برای تحصیل در کارشناسی ارشد مامایی گزینش شوند. توصیه می‌شود که داوطلبان اطلاعیه‌های سایت سنجش آموزش پزشکی را پیگیری کنند تا در جریان تغییرات و جزئیات جدید قرار بگیرند.

برنامه ریزی برای ارشد مامایی چه ضرورتی دارد؟

رشته مامایی یکی از پرمتقاضی‌ترین رشته‌های علوم تجربی بعد از پزشکی و دندانپزشکی است. در این رشته فرد بیشتر مهارت‌های یک پزشک را پیدا می‌کند، در جایی که پزشک فعالیت دارد، کار می‌کند و در صورت لزوم مانند یک پزشک دارو تجویز کرده و مهر مخصوص نظام پزشکی را دارد. به همین دلیل بسیاری از افراد بر حسب علاقه و بعضی دیگر به دلیل ناکامی در قبولی پزشکی این رشته را انتخاب می‌کنند.

برنامه ریزی برای ارشد مامایی چه ضرورتی دارد؟

در کنکور ارشد هم چنین شرایطی حکم فرما است. بعضی از داوطلبان به دلیل علاقه شخصی به این رشته و علاقه به ارتقای دانش و مهارت‌های علمی، اقدام به شرکت در کنکور ارشد می‌کنند. در مقابل بعضی دیگر برای ارتقای جایگاه شغلی و افزایش درآمد، در ارشد مامایی شرکت می‌کنند. در هر دو حالت برای قبولی در ارشد این رشته باید یک برنامه ریزی جامع و دقیق مطالعاتی داشت.

بیشتر بخوانید: تمام دانشجویان در رشته مامایی باید پس از گذراندن تمام واحدهای درسی، کارآموزی و کسب مهارت، در آزمون بالینی جامع شرکت کرده و نمره قبولی کسب کنند. در این آزمون فاینال، از تمام مهارت‌های عمومی و حرفه‌ای این رشته از جمله زایمان، بهداشت مادر و کودک، بارداری، پره ناتال، ژنیکولوژی و نوزادان و کودکان، ارزیابی به عمل خواهد آمد. تمام دانشجویان جهت فراغت از تحصیل باید در این آزمون موفق شوند. برای آشنایی بیشتر با این امتحان، بلاگ “منابع آزمون فاینال رشته مامایی + زمان و مکان برگزاری” را مطالعه کنید.

چه افرادی به برنامه ریزی برای ارشد مامایی نیاز دارند؟

تقریبا تمام داوطلبان و متقاضیان شرکت در ارشد دانشگاه‌های سراسری و رشته مامایی برای قبولی در این آزمون نیاز به آمادگی فراوان دارند و این آمادگی بدون برنامه ریزی کسب نمی‌شود. بنابراین می‌توان این‌طور گفت که تمام متقاضیان شرکت در ارشد مامایی نیاز به برنامه ریزی دقیق دارند اما این موضوع در مورد بعضی افراد اهمیت بیشتری دارد. برای مثال اگر فردی شاغل هستید و قصد شرکت در ارشد مامایی را دارید، اهمیت برنامه ریزی رشته ارشد مامایی برای شما بیشتر می‌شود.

چه افرادی به برنامه ریزی برای ارشد مامایی 1404 نیاز دارند؟

برنامه ریزی همچنین برای افرادی که سال‌ها از فضای درس و مطالعه دور بودند هم اهمیت زیادی دارد. چنین افرادی توانایی مطالعه منظم و مفهومی را ندارند. پراکندگی ذهن بعد از مطالعه و عدم تمرکز دو مشکل مهم افرادی هستند که سال‌ها از حوزه مطالعه و درس و دانشگاه دور بوده و بعد از وقفه‌ای نسبتا طولانی قصد کنکور مجدد دارند. این افراد نیز برای قبولی و افزایش شانس آن باید از یک برنامه ریزی درست پیروی کنند.

مراحل برنامه ریزی رشته ارشد مامایی

برای داشتن یک برنامه ریزی حرفه‌ای و قوی جهت شرکت در ارشد مامایی ابتدا باید با موضوعاتی مانند مولفه‌های برنامه ریزی آشنایی داشته باشید. مولفه‌های برنامه ریزی مواردی هستند که اجرای آن‌ها در برنامه‌های مطالعاتی ضرورت دارد. به علاوه برنامه ریزی حرفه‌ای نیاز به اطلاع دقیق از تایم و زمان مطالعه هم دارد و در مورد دانشجویان ارشد انتخاب تایم عمدتا به عهده خود دانشجو است. به طور کل اما مراحل برنامه ریزی برای این رشته به شرح زیر است:

1- بررسی منابع

در مرحله اول و به منظور برنامه ریزی برای ارشد مامایی باید منابع مورد نیاز برای آزمون را مورد بررسی قرار داد. انواع مختلفی از منابع داخلی و خارجی وجود دارد که برای شرکت در ارشد مامایی و قبولی در آن نیاز است بعضی از آن‌ها را انتخاب کرد. این منابع شامل کتب و جزوات دست نویس و… است.

بررسی منابع مورد نیاز برای آزمون 1404 کنکور ارشد

البته همه منابع به صورت کتاب نیستند و بعضی از آن‌ها به صورت منابع ویدیویی یعنی پکیج‌های تدریس اساتید نام آشنا هم آماده شده و به دست متقاضیان شرکت در رشته مامایی می‌رسند.

2- در نظر گرفتن تایم و زمان

برای برنامه ریزی رشته ارشد مامایی، در نظر گرفتن تایم و زمان هم اهمیت زیادی دارد. این موضوع در برنامه ریزی نیز ضرورت دارد و در واقع باید برنامه را مطابق بر هر دو فاکتور طراحی کرد.

در صورتی که برنامه مطالعاتی هم بر اساس زمان و هم بر اساس حجم مطالعه طراحی شود، در اصطلاح برنامه تایمی – حجمی نام می‌گیرد. در مقابل این برنامه، برنامه‌های حجمی و تایمی قرار دارند.

زمان بندی و برنامه ریزی برای ثبت نام کنکور ارشد مامایی

  1. برنامه تایمی برنامه‌ای است که زمان بیشتری به دانشجو می‌دهد و دانشجو موظف است در همان زمان برنامه را اجرا کند.
  2. برنامه حجمی، برنامه‌ای است که براساس حجم مورد نظر مطالعه طراحی می‌شود.

برای مثال اگر کتابی چند فصل داشته باشد، هر بخش از فصول به یک نوبت مطالعه اختصاص داده می‌شود و فرد موظف است که ظرف مدتی مشخص تمام کتاب آن‌ها را مطالعه کند. در میان تمام برنامه‌های گفته شده، برنامه تایمی حجمی از استاندارد بالاتری برخوردار است.

3- در نظر گرفتن زمان استراحت و مرور

بعد از مشخص کردن نوع برنامه و زمان مورد نظر برای آن باید زمان‌های استراحت و مرور را نیز مشخص کرد. این کار کمک می‌کند که کیفیت مطالعه افزایش پیدا کرده و مطالب به شکل بهتری در ذهن طبقه‌بندی شوند.

مدیریت زمان بندی کنکور ارشد وزارت بهداشت 1404

مرور یک فرآیند مشخص دارد و باید هر روز، هر چند روز یک بار، هر چند هفته و در نهایتا ماهی یک یا دوبار انجام شود تا مطلب مطالعه شده به خوبی در ذهن باقی بماند. به علاوه در یک برنامه اصولی باید زمانی به استراحت هم اختصاص داده شود تا باز هم کیفیت مطالعه افزایش پیدا کند.

4- سنجش

در آخرین گام از برنامه ریزی رشته ارشد مامایی، باید سنجش و آزمونی برای خود قرار دهید تا دقت و کیفیت مطالعه را ارزیابی کنید. بدون سنجش، ساعت‌ها مطالعه شما هم بی‌نتیجه خواهد بود، زیرا متوجه نخواهید شد که در کدام نقاط ضعف و در کدام نقاط قوت دارید.

چه زمانی آزمون سنجش نهایی برای کنکور ارشد وزارت بهداشت بدهم

بعد از سنجش خود و به تناسب زمان باقیمانده تا کنکور باید مطالعه خود را صرف مرور، تثبیت نقاط قوت و جبران نقاط ضعف کنید تا برای شرکت در آزمون کاملا مسلط و آماده شوید.

نکات مهم برای شرکت در ارشد مامایی

برای انجام بهترین برنامه ریزی، جهت شروع مطالعه آزمون ارشد باید به چند نکته مهم توجه داشته باشید. برخی از این نکات بسته به رشته مورد نظر اختصاصی و برخی دیگر، نکات عمومی هستند که عبارتند از:

  • تهیه بهترین منابع بر اساس شرایط خود: اگر سال‌ها است از مطالعه دور هستید باید منابعی را انتخاب کنید که آموزش کامل و حرفه‌ای داشته باشند.
  • تعین زمان برای مطالعه
  • آشنایی با روش‌های مطالعه و پیدا کردن بهترین و سازگارترین روش با توجه به شرایط خود
  • آشنایی با آفت‌های مطالعاتی و لحاظ کردن آن‌ها در برنامه مطالعاتی

نکات مهم برای شرکت در کنکور ارشد مامایی 1404

  • آشنایی با روش‌های تست زنی و توجه به آن‌ها در تست زنی و سنجش بعد از آزمون
  • آشنایی با تکنیک‌های از بین بردن حواس پرتی
  • تعهد به برنامه توسط دانشجو و داوطلب، تعهد به برنامه و زمان ارائه آن توسط برنامه‌ریز
  • انعطاف در برنامه برای جایگزینی و جبران در صورت نیاز

فول پکیج ارشد مامایی موسسه عصر جدید مامایی

گرایش آموزش مامایی – گرایش مشاوره در مامایی

شامل

  • 1. شش جلد درسنامه منحصربه فرد عصر جدید مامایی به صورت کتاب شکیل با ارسال درب منزل
  • 2. تدریس ویدئویی تک تک دروس به صورت مفهومی و با جدیدترین متدهای آموزشی برای تسهیل در یادگیری – این ویدئوها آفلاین بوده و نیاز به فیلترشکن ندارند و روی گوشی یا لپ تاپ باز میشوند
  • 3. نکات مهم هر فصل به صورت جداگانه برای جمع بندی و مرور سریع مطالب در اختیارتان قرار میگیرد
  • 4. تست های تالیفی و تست های کنکور ارشد و دکترا با پاسخ تشریحی و تحلیلی آموزش داده می شود
  • 5. زبان انگلیسی به صورت یک کلاس پویا و تضمینی حتی برای افرادی که زبان بسیار ضعیفی دارند
  • 6. برنامه ریزی ماهانه به صورت هوشمندانه با تکیه بر مرورهای جادویی فصول مهم
  • 7. آزمون های آنلاین با درصد و رتبه و تراز – تحلیل کارنامه شما توسط پشتیبان که از رتبه های برتر کنکور سال های گذشته می باشند

فول پکیج ارشد مامایی موسسه عصر جدید مامایی

فول پکیج شما شامل درس زبان انگلیسی هم می باشد و از طرفی این درس توسط اساتید به نام و حرفه ای علوم پزشکی تدریس می شوند، نه توسط اساتید زبان عمومی. بسیار حائز اهمیت است بدانید که زبان علوم پزشکی با زبان عمومی فرق می کند.

مدرسین

  • بهداشت، نوزادان، بارداری، زنان، داخلی جراحی توسط استاد شرقی با بیانی شیوا و کاملا مفهومی تدریس می شود
  • جنین شناسی توسط خانم خورسندی به روش استفاده از گراف و انیمیشن با سبکی بسیار جدید تدریس می شود
  • روانپزشکی توسط استاد معاونیان رتبه 3 ارشد مامایی

برای اطلاع از هزینه های این پکیج میتوانید از طریق شماره های تماس ۰۲۱۹۱۳۰۸۲۸۴ – ۰۹۰۳۴۰۵۶۵۶۱ با ما در ارتباط باشید، شرایط اقساطی نیز فراهم میباشد.

سخن پایانی

اگر داوطلب ارشد وزارت بهداشت هستید و قصد شرکت در کنکور ارشد پیش رو را دارید، باید با نکاتی مانند برنامه ریزی رشته ارشد مامایی آشنایی داشته باشید و از الان برای قبولی در این رشته برنامه ریزی کرده و مطالعه خود را آغاز کنید. در این راه می‌توانید از راهنمایی مشاورین ارشد و افرادی که در زمینه برنامه ریزی مهارت داشته و حتی به فعالیت می‌پردازند هم استفاده کنید.

سوالات متداول زمان کنکور ارشد وزارت بهداشت 1404

  • زمان ثبت‌نام و برگزاری کنکور ارشد مامایی ۱۴۰۴ چه زمانی است؟

ثبت‌نام آزمون کارشناسی ارشد مامایی سال ۱۴۰۴ در نیمه اول بهمن ماه انجام می‌شود و مدت آن ۱۰ روز است. زمان دقیق آن معمولاً در هفته چهارم دی‌ماه اعلام می‌شود. تاریخ برگزاری آزمون نیز برای روزهای ۸ و ۹ خرداد ۱۴۰۴ تعیین شده است.

  • چه کسانی می‌توانند در کنکور ارشد مامایی شرکت کنند؟

داوطلبان دارای مدرک کارشناسی مامایی و پرستار ماما مجاز به شرکت در این آزمون هستند. همچنین در گرایش مشاوره در مامایی فقط فارغ‌التحصیلان کارشناسی مامایی مجاز به ثبت‌نام و شرکت در آزمون هستند.

  • گرایش‌های کارشناسی ارشد مامایی کدام‌اند؟

رشته ارشد مامایی دارای ۶ گرایش است: باروری، مشاوره در مامایی، آموزش مامایی، مدیریت خدمات مامایی، مامایی جامعه‌نگر، مامایی قانونی. این گرایش‌ها بر اساس علاقه و مسیر شغلی داوطلبان انتخاب می‌شوند.

  • منابع آزمون ارشد مامایی چیست؟

منابع آزمون ارشد مامایی شامل دروس زیر است: بارداری و زایمان، بیماری‌های شایع زنان، بهداشت، تغذیه مادر و کودک و تنظیم خانواده، نوزادان و مراقبت‌های مربوطه، جنین‌شناسی، بیماری‌های داخلی و جراحی مرتبط با مامایی، روان‌پزشکی در مامایی و اختلالات جنسی، زبان عمومی

  • شرایط شرکت مجدد در آزمون برای پذیرفته‌شدگان سال قبل چیست؟

طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، پذیرفته‌شدگان سال قبل (رایگان یا شهریه‌پرداز) در صورت ثبت‌نام یا عدم ثبت‌نام، نمی‌توانند در آزمون سال بعد شرکت کنند، مگر اینکه تا قبل از ثبت‌نام آزمون جدید، انصراف قطعی خود را از دانشگاه محل قبولی اعلام کرده باشند. اما استثنائاً در سال ۱۴۰۴، پذیرفته‌شدگان آزمون ۱۴۰۳ نیز می‌توانند شرکت کنند چون اطلاع‌رسانی کامل انجام نشده بود.

مائده شرقی وب‌سایت
مدیر عامل موسسه آموزشی عصر جدید مامایی

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

‫2 نظر

  • بهنوش قنبری گفت:

    سلام و عرض ادب میخواستم بدونم شرکت در آزمون ارشد مامایی نیاز به مدارک خاصی داره یا فقط کارشناسی کافیه؟ زمان کنکور ارشد وزارت بهداشت ۱۴۰۴ به چه صورت به اطلاع داوطلبان می‌ رسه؟

  • شایان محمدی گفت:

    با تشکر از اطلاعات مفیدتون میشه توضیح بدید که تو گرایش مدیریت مامایی چه نوع مهارت‌ هایی کسب می‌ کنیم؟ و اینکه زمان کنکور ارشد وزارت بهداشت ۱۴۰۴ چه زمانی هست اینکه میگید زمان ثبت نام بهمن ماه هست یعنی اون برای سال 1405 باید ثبت نام کنیم امسال گذشته؟و آیا نیاز به گذروندن پیش‌نیاز خاصی برای این رشته وجود داره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید